Personvern

Easy2You, ved direktøren, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Opplysninger som behandles på www.easy2you.no er opplysninger om besøkende på nettsiden, samt personopplysninger som oppgis på skjema for påmelding av nyhetsbrev og kontakt oss.

Ved skjema for påmelding til nyhetsbrev blir du bedt om å oppgi din e-postadresse. Formålet med opplysningen vi samler inn er å kunne sende deg relevant informasjon fra Easy2you. Ved å melde deg på nyhetsbrev avgir du samtykke til å motta dette. Du kan når som helst trekke dette tilbake, og avmeldingslenke ligger alltid med i våre utsendelser. Når du meldes av fjernes du fra våre lister. Vi benytter Mailchimp for administrering av våre utsendelser. Opplysningene dine vil ikke bli utlevert til andre aktører.


Ved bruk av Kontaktskjemaet samles det inn fornavn, etternavn, e-post, stilling (valgfritt), telefon og melding (valgfritt). Disse opplysningene samles inn for å kunne behandle din henvendelse. Det rettslige grunnlaget for å behandle disse opplysningene er en interesseavveining. Opplysningene er frivillig å gi fra seg, og om man ønsker kan man heller kontakte Easy2You via telefon. Opplysningene dine vil ikke bli utlevert til andre aktører.


Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.


Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.


Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.


En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.Informasjonskapsler

NavnUtløpstidBrukes til
_ga2 årBrukes for å skille mellom unike, anonyme brukere – og henter inn informasjon om adferd.
_gat10 minBrukes for å bremse forespørselfrekvensen, og begrense innsamlingen av data på nettsteder med høy trafikk.Håndter informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.De som er registrert i ett av Easy2Yous datasystemer har anledning til å benytte seg av sin rett til innsyn, korrigering og sletting av personopplysninger som er lagret. Kontaktinformasjonen vår finner du her.

Easy2you har valgt å opprette et personvernombud. Dette kan kontaktes på personvern@e2y.no