Tjenester

Hva kan du sende?

Vi leverer alt fra brev, blader, magasiner og bøker til varebrev, aviser, kataloger og adressert reklame (DM). Varer som veier under to kilo og passer i en postkasse kan sendes som brev eller varebrev. Dette er rimeligere enn vanlig hjemlevering. 

Hvem kan du sende til?

Adressert post er antatt å nå ca. 2,4 millioner husstander.

Privatpersoner kan reservere seg mot telefonsalg og adressert reklame i Reservasjonsregisteret, og Easy2You sørger da for at de ikke får reklame. 

Hvem er målgruppen?

Egne adresser

Enten du har et register over kunder, medlemmer, givere eller abonnenter, har du et unikt utgangspunkt for å kommunisere direkte og personlig til dine mottakere. 

Easy2you kan være behjelpelig med å berike ditt register med personer som ligner din eksisterende målgruppe (tvillingsanalyse). I tillegg kan vi hjelpe deg med å få innsikt i forbrukernes handlevaner, slik at vi kan identifisere og finne nye kunder. 


Leie adresser

Aldri før har det vært større endringer og usikkerhet i forbrukernes handlevaner. Økt netthandel og bransjeglidning gjør at markedsinnsikt blir forretningskritisk. Vi hjelper deg identifisere og finne nye kunder i samabeid med Bisnode.


Adressekvalitet

Når du sender adressert post er det viktig at du har riktige opplysninger om mottakeren, blant annet for å unngå unødige kostnader. I samarbeid med noen av landets beste aktører på området, slik som Bisnode, hjelper vi deg med adressevask av din kundedatabase. Dersom du er usikker på status til din kundedatabase, kan du kontakte oss for en gratis testvask. 

Segmentering

Vi bistår med erfaring og kunnskap i segmentering, både med hensyn til geografi og demografi. 

Er du usikker på hvordan du kan avgrense og bestemme primærmarkedet, eller lurer du på hva markedspotensialet er? Easy2You kan finne de kundesegmentene som bruker mest på oppussing, hvem som netthandler, og hvilke vaner de har som igjen trigger kjøpslyst. Ønsker du mer informasjon om dette er det bare å ta kontakt med oss – så finner vi løsningen som passer deg. 

Analyse

Easy2You kan hjelpe deg gjennom hele kundereisen.

Vi analyserer din eksisterende kundedatabase og gi deg responsanalyser for dine utsendelser.

Retur

Hva gjør Easy2You med de sendingene som ikke lar seg levere (f.eks flytteindikasjon, full postkasse osv)? 


- Miljø makulatur

- Sikker makulatur 

- Leie postboks. Vi håndterer hele returbeløpet. 


Kontakt

Gyda Galtung

Gyda Galtung

Salgssjef +47 970 05 525 gyda.galtung@e2y.no