Tjenester

Skreddersydde løsninger

Easy2You har en av Norges mest komplette distribusjonssystemer for «the last-mile» distribusjon og hjemlevering. Sammen med deg utformer vi en løsning som dekker dine behov, samtidig som den har opplevelsen til sluttkunden i fokus. Vi finner derfor en løsning som passer din bedrift og gjør kundene fornøyde. 

Optimalisering av ruter

Vi planlegger de rutene som vil gi deg den raskeste leveringstiden, slik at dine kunder får varene sine på gitt dato eller før – ikke senere. Vi velger biler som passer oppdraget og sørger for at vi unngår unødvendig kjøring for å begrense CO2 utslipp. Du får en løsning som gir deg gode resultater og tar hensyn til miljøet

Fleksibel levering

Easy2You sørger for at dine kunder får sine varer levert når og hvor de måtte ønske. Vi har 20 kontorer rundt om i landet og flere samarbeidspartnere som gjør det mulig for oss å hjelpe deg på kort varsel. Ring oss og vi velger vare- eller lastebil til oppdraget, og er kjøreklare praktisk talt umiddelbart uavhengig av lengde på turen.  

Småpakker

Gjennom Easy2You og våre samarbeidspartnere kan du også sende små pakker som veier opp til to kilo. Dette kan være bøker, en vareprøve eller andre produkter som ikke veier for mye. 

Referanser

Vi har utviklet fleksible distribusjonssystem for bedrifter som har behov for hjemlevering: